Meggle Meggle

Předchozí Další
  • Cottage cheese s jablky a skořicí

    Ingredience: 1 MEGGLE Cottage Cheese Natur jablko citron skořice cukr med ořechy (vlašské, mandle) Jablko řádně omyjeme a rozkrájíme na stejně velké kostky. Cukr smícháme se skořicí, čímž získáme skořicový cukr, kterým ochutíme jablko. Následně vše zakápneme citronem. Do misky vložíme Cottage Cheese Natur, na něj naskládáme ochucené jablko a ořechy dle chuti. Vše nakonec zakápneme medem.

  • Recepty do skleničky

    Skleničkové dezerty jsou miniaturní verzí oblíbeného anglického trifle, jehož příprava spočívá v postupném vrstvení jednotlivých ingrediencí. Výborně chutnají, jsou krásné na pohled a hotové během chvilky. Každý dezert má tři základní vrstvy: suchý základ (sušenky, piškoty, dortový korpus), krémovou část (zakysaná smetana, jogurt, mascarpone) a ovocnou vrstvu. Smetanová pěna s fíky Dezerty do skleničky mohou ale plnit i funkci předkrmu. Nabízíme vám velmi zajímavou slanou variantu, Smetanovou pěnu s fíky a prosciuttem. 4 porce, příprava: 15 minut Ingredience: 100 g loupaných lískových oříšků 5 lžic fíkové marmelády 100 ml MEGGLE smetany ke šlehání 2 špetky soli 1 čerstvý fík 4 plátky sušené šunky Oříšky nasekejte najemno (pár jich nechte nasekaných nahrubo na ozdobu). Pak je nasucho opečte na pánvi, dokud se nerozvoní. Nechte vychladnout a rozdělte do skleniček. Na oříšky lžící nandejte fíkovou marmeládu a dotuha vyšlehanou šlehačku. Umytý fík rozčtvrťte a dejte navrch spolu se sušenou

  • Chlebíček s Cottage Cheese, parmskou šunkou a fíky

    Chlebíček s Cottage Cheese, parmskou šunkou a fíky

  • Francouzské tousty na sladko

    Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou