Maliny s nádechem vína pro labužníky
10
20
K přípravě potřebujeme
MEGGLE bezlaktózový tvaroh jemný 180 g
2 ks MEGGLE bezlaktózová smetana na vaření 200 ml
500 g malin
1 broskev, oloupaná bez pecky
červené víno podle chuti
10 lžic malinové šťávy
skořicový cukr podle chuti
1 - 2 čajové lžičky mleté skořice
2 celé hřebíčky
šťáva z citronu
čerstvé maliny a lístky stévie na ozdobu
Příprava
V mixéru připravte pyré z malin, broskve, smetany a vína. Pak všechno přelijte do velkého kastrolu, přidejte malinovou šťávu, cukr, skořici a hřebíček. Přiveďte k varu, pak ihned stáhněte z ohně a nechte vychladnout. Přimíchejte citronovou šťávu, tvaroh, znovu rozmixujte a dejte odstát do ledničky.
Tip
Chuť zvýrazní čerstvá malina a lístky sladké stévie.
Vaše komentáře
Nebyly nalezeny žádné komentáře...